Omgeving

Wandelen

De prachtige Brabantse Kempen bieden uitgebreide mogelijkheden om heerlijk te wandelen. Direct vanaf de camping loop je het eeuwenoude landgoed Baest op,  met onder meer het Beekdal van de Grote en Kleine Beerze die hier doorheen meanderen. Zowel het Kloosterpad als het pelgrimspad (LAW 7) loopt vlakbij de camping. Of wandel, net even buiten het dorpje Middelbeers, rond de mooie vennen van ’t Keienhurk en Wit Holland. En met de Kampina, de Mortelen en de Oisterwijkse Vennen of het uitgestrekte landgoed De Utrecht op nog geen 10 km afstand, is er bijna niet te kiezen. Ontdek het afwisselende landschap van bos, heide, ven en akkers door de wandelknooppunten te volgen of vraag ons naar een mooie route.

Fietsen

De camping ligt direct aan het fietsknooppunten route van de ANWB. Opstappen en hop zo de natuur in ! Ook het parcours van de Ronde van Nederland ligt vlakbij. Of langs het Wilhelmina kanaal in nog geen uurtje tot in het centrum van de stad Tilburg. En natuurlijk vind je op de fiets onderweg heerlijke terrasjes en Brabantse gastvrijheid in de horeca van de vele gezellige dorpen in de omgeving.  Liever met de mountainbike door de bossen ? Ook daar biedt de omgeving alle mogelijkheden voor. Rondom Oirschot en De Beerzen loopt een uitgezette MTB route van 38 kilometer. Uitdagende routes in een steeds verrassend en afwisselend landschap. Natuurlijk bieden we voor elektrische fietsen een overdekte stalling met oplaadpunten.  

Steden

In de driehoek Eindhoven-Tilburg-’s-Hertogenbosch is er veel te beleven in het Brabantse land. Dutch design snuiven op de hippe strijp S van het voormalige Philips industrieterrein van Eindhoven, varen op de Binnendieze in de historische en gemoedelijke binnenstad van ’s-Hertogenbosch of lekker shoppen in Tilburg. Het kan hier allemaal. 

Bezienswaardigheden

In de nabijheid van de camping zijn er tal van bezienswaardigheden. Bezoek bijvoorbeeld het Brabants Historisch Museum, Safaripark de Beekse Bergen, of het proeflokaal en brouwerij van het trapistenklooster waar La Trappe gebrouwen wordt. Heerlijk in de tuin nagenieten met een mooi trapistenbiertje en je dag kan niet meer stuk. Dichterbij een terrasje pakken kan natuurlijk ook. Op een kwartiertje fietsen wacht de historische markt In Oirschot of de gemoedelijkheid van Het Vrijthof in Hilvarenbeek. Heerlijke plaatsen om uit te rusten van je vakantiedag.

Evenementen

Van het vroege voorjaar tot diep in de herfst. In deze streek is er altijd wat te doen. Muziek festivals, oldtimer tochten, de pinksterfeesten met de grootste rommelmarkt van Brabant, of het country festival op de markt in Oirschot. Brabant leeft !

Zwemmen

In de nabijheid biedt het Wilhelmina kanaal, de vennen of één van de natuurzwembaden in de omgeving volop mogelijkheden om aan de waterkant te recreëren. Ook strandpark Aquabest is op  nog geen  20 autominuten te bereiken.